Choose a different country to see content for your location and shop online

Grote selectie Merkkwaliteit rechtstreeks van de fabrikant Uitstekend ontwerp 5 jaar garantie

URail railsysteem

URail, de flexibele lichtrail

Met URail kunt u licht plaatsen waar u het nodig hebt. De maximale flexibiliteit van de URail-serie wordt gewaarborgd door 3 verschillende systeemkleuren, een groot aantal verschillende armaturen voor elk toepassingsgebied en een breed scala aan accessoires. Realiseer uw eigen persoonlijke verlichtingsidee en stel uw URail railsysteem samen in slechts 4 eenvoudige stappen!

Opmerking

Beste klant, 

wegens IT-werkzaamheden aan onze logistiek zullen bestellingen noch leveringen mogelijk zijn tot 13.02.2023. We vragen om uw begrip.
U vindt alle productinformatie nog steeds op onze website. De hele wereld van Paulmann zal binnenkort weer als vanouds voor u beschikbaar zijn.

Om de tijd tot die tijd snel te laten verstrijken, kunt u uw favoriete lampen op uw persoonlijke verlanglijstje zetten om ze later bij ons te bestellen.

Als u vragen heeft, kunt u gebruik maken van ons ondersteuningscentrum of ons persoonlijk bereiken via onze chat (maandag t/m donderdag van 8.00-17.00 uur, vrijdag van 8.00-14.00 uur).

Naar de chat
Naar het Serviceportaal

Ontvang een bericht wanneer u weer kunt bestellen

Meld u hier aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang een update zodra er weer een bestelling mogelijk is en profiteer van exclusieve aanbiedingen en inspiratie op het gebied van licht.